dinsdag, 18. december 2007 - 20:55

5e Swim-in bioscoop: Surf's up

Tilburg

Woensdag 2 januari wordt voor de 5de keer het zwembad van Sportcomplex Drieburcht omgetoverd tot megabioscoop. Op een enorm scherm kan gekeken worden naar de nieuwste animatiefilm Surf's up. De film volgt de pogingen van pinguïn Cody Maverick om wereldkampioen surfen te worden.

In samenwerking met de Cinecitta wordt de film vertoond op een scherm van 11 bij 5 meter. Het geluid is van topkwaliteit met Surround Sound. De Nederlands gesproken film wordt bij het ondiepe bad vertoond en is zeer geschikt voor gezinnen met kleine kinderen. De film is goed te zien vanuit het warme water en op het droge. Natuurlijk is er, net als in een echte bioscoop, ook gelegenheid om popcorn, frites, een snack of een
drankje te kopen.

Kinderen die zonder begeleiding naar de Swim-in komen, moeten minimaal in het bezit zijn van zwemdiploma A. Kaarten voor de Swim-in kosten €8,- p.p. Houders van de Jeugdsportpas Tjip ontvangen 50% korting. De voorverkoop is al gestart bij de receptie van het zwembad. Er zijn maar 400 kaarten beschikbaar. De film begint om 19.30 uur en het zwembad gaat om 19.00 uur open.
Provincie:
Tag(s):