donderdag, 22. maart 2007 - 1:22

Eindhovenaar in Roermond beroofd van duur horloge

Roermond

Een 24-jarige man uit Eindhoven is zondagmiddag op de Van Heutszstraat in Roermond beroofd van zijn horloge. Het uurwerk had een waarde van enkele duizenden euro’s, zo meldde de politie woensdag.

De man zat samen met zijn 25-jarige vriendin en haar 3-jarige dochter in de auto bij twee mannen van 24 en 25-jaar uit Roermond. Deze mannen zouden geïnteresseerd zijn in het horloge dat de Eindhovenaar te koop had. In de auto greep de 25-jarige Roermondenaar de man uit Eindhoven echter bij zijn nek en sommeerde hem het horloge te geven. De vriendin van het slachtoffer raakte hierbij in paniek en vluchtte met het kind de auto uit. Zij belde direct de politie.

Het slachtoffer wist ook uit de auto te vluchten, maar kwam vervolgens ten val. De 25-jarige verdachte stapte op hem af en begon hem te slaan. De twee Roermondenaren wisten uiteindelijk het horloge van de man af te nemen en vluchtten weg.

Een van de daders, de 25-jarige Roermondenaar, kon afgelopen maandag in Sittard worden aangehouden. De politie verwacht ook de tweede verdachte op korte termijn aan te kunnen houden.
Provincie:
Tag(s):