dinsdag, 27. februari 2007 - 18:55

Geboortekaartje van Willem-Alexander en Màxima

Amsterdam

De redactie van RTL Boulevard keek wel een beetje vreemd op toen zij vandaag een geboortekaartje kregen van de Koninklijke familie. 'Een prinsje of prinsesje ben jij, maar eigenlijk ben je een wonder. Omdat wij geen 16 miljoen mensen in onze woonkamer kwijt kunnen, vragen wij u om ons te feliciteren door middel van een kaartje'. Zo was te lezen in het geboortekaartje wat afkomstig leek te zijn van Willem -Alexander en Màxima.

Royalty-kenner Peter van der Vorst onderzocht een en ander en samen met collega Jeroen Kijk in de Vegte ontdekte hij dat het kaartje gepost was in Den Bosch. In Brabant woont 'Oranje gek' Johan Vlemmix en de link was toen snel gelegd. Het bleek inderdaad een actie te zijn van Vlemmix.

Dit weekend worden in de Brabanthallen in Den Bosch de 'knotsgekke kaartendagen' gehouden en daar wil Johan een mega grote kaart maken ter ere van de aanstaande geboorte van het nieuwe koningskind. Om er voor te zorgen dat hij genoeg kaarten heeft om deze super kaart te maken, bedacht hij de actie. Hij stuurde vervolgens het 'geboortekaartje' naar BN'ers, radio en tv.
Categorie:
Tag(s):