dinsdag, 2. januari 2007 - 12:01

Inzamelen van vuurwerk en kerstbomen

Amersfoort

Ook dit jaar organiseert de gemeente weer de kerstbomen- en vuurwerkactie ‘Maak van vuurwerk geen afknapper!’. Kinderen die een origineel plan bedenken om vuurwerkresten en kerstbomen te verzamelen kunnen een prijs winnen. Op vrijdag 5 januari is de inzameling, 's avonds is de kerstboomverbranding.

Kinderen tot en met 14 jaar worden deze keer uitgedaagd om een plan te bedenken om op een originele manier zo veel mogelijk kerstbomen, niet-afgegaan vuurwerk en vuurwerkresten te verzamelen. Het meest originele plan wint twee kaartjes voor Walibi World in Biddinghuizen

Behalve een prijs voor het meest originele inzamelingsplan, kun je prijzen winnen in een loterij. In alle wijken van de stad kun je op vrijdag 5 januari jouw verzameling inleveren. Kijk voor de dichtstbijzijnde verzamelplaats- en tijden in uw wijk op www.amersfoort.nl . Voor iedere kerstboom, tien stuks niet-afgegaan vuurwerk of een zak vol vuurwerkresten, krijg je een lot. Op zaterdag 6 januari, tijdens een spetterend feest, kom je te weten of op jouw loten een prijs is gevallen.
Provincie:
Tag(s):