zondag, 25. februari 2007 - 22:02

Joepie de poepie!

Utrecht

Kindervriend, theaterman en entertainer Edwin Rutten is de nieuwe ambassadeur van Jantje Beton. Met zijn jarenlange ervaring in het werken met kinderen én zijn positieve en daadkrachtige voorkomen, sluit Edwin Rutten feilloos aan bij de organisatie die opkomt voor de speelkansen van kinderen.

Edwin Rutten gaat Jantje Beton helpen bij verschillende activiteiten met als doel meer bekendheid geven aan het werk van Jantje Beton. Zijn eerste optreden als ambassadeur is op 5 maart, bij de aftrap van de jaarlijkse Jantje Beton Collecte.

Rutten wilde het ambassadeursschap graag aangaan, maar had wel als voorwaarde dat ook zijn broer Ome Willem ambassadeur kon worden. Voor Jantje Beton is dat uiteraard geen probleem, want beide mannen hebben hun sporen ruim verdiend in de wereld van de kleine en grote kinderen!

Edwin Rutten: �Ome Willem was een beetje jaloers op me omdat ik wel gevraagd werd voor het ambassadeurschap en hij niet. Ik zei tegen hem, zet je er over heen. Als ik ergens moet zijn en het komt zo uit, mag jij ook komen. Bij de eerste kennismaking mag hij er zeker bij zijn!�

Rutten heeft in zijn loopbaan veel kinderen gezien die leven in achterstandswijken. “Er zijn veel ongelijkheden in de maatschappij: de een heeft veel en de ander juist heel weinig. Ik vind het goed dat er iets aan speelmogelijkheden gedaan wordt voor kinderen die het minder goed hebben. En dat er in buurten waar weinig te doen is voor kinderen gewerkt wordt aan de integratie. Daarom zal ik waar ik dat kan helpen Jantje Beton in de spotlights te zetten�, aldus Edwin Rutten.
Categorie:
Tag(s):