dinsdag, 27. februari 2007 - 10:13

Man verjaagt schreeuwend zijn overvallers

Hooghalen

Aan de Boermarkeweg in Hooghalen hebben maandagmorgen twee nog onbekende jongemannen geprobeerd de bewoner van een boerderij te overvallen.

Rond 09.30 uur werd de 49-jarige bewoner wakker gemaakt door twee mannen. De bewoner lag toen nog in bed. De mannen vroegen naar geld. Toen de bewoner begon te schreeuwen gingen de twee er zonder buit vandoor. De bewoner zag nog dat de twee mannen in een kleine zwarte auto stapten die op de oprit geparkeerd stond en wegreden in de richting Hooghalen.

Volgens de bewoner ging het om twee blanke jongemannen van rond de 20 jaar. Ze waren tenger gebouwd. Beiden droegen een zwarte muts, een spijkerbroek en een trui. Eén van de mannen droeg witte sportschoenen. In het kenteken van de auto waarmee ze wegreden staat een S.

De politie vraagt mensen die vanmorgen of mogelijk het afgelopen weekeinde een soortgelijke auto in- of rond Hooghalen hebben gezien of de signalementen herkennen, te bellen met 0900-8844. Anonieme meldingen kunnen worden doorgegeven via 0800-7000. (07-116652)
Provincie:
Tag(s):