maandag, 11. juni 2007 - 9:15

Outdoor spektakel in Erm

Erm

Outdoor liefhebbers uit heel het land hebben het afgelopen weekeinde een bezoek gebracht aan het Recreatiepark Ermerstrand in Erm. Voor de eerste keer werd hier een Total Outdoor Challenge georganiseerd.

De Total Outdoor Challenge was een actief evenement waar voor iedereen wat te doen, te zien en te beleven viel.

Met bos, strand en water, eilandjes en gezellige bars en restaurants bood deze locatie uitermate veel mogelijkheden voor de Outdoor liefhebber. Duizenden mensen hebben het evenement bezocht waar jong en oud het echte outdoor gevoel konden beleven.

Het evenement bood de bezoekers een grote verscheidenheid aan demonstraties, stunt en clinics. Bezoekers werden de hele dag door op een actiefe manier vermaakt met de NK Challenge, demonstraties Dakar Truck, motorstunts van Chaos FMX, duikdemostaties, men kon instappen bij een ervaren 4x4 rijder of dit zelf eens proberen op het strandparcours en nog veel meer.

"Het uitgangspunt van de organisatie was om een evenement te organiseren waarin actief meedoen en het actief beleven van de Outdoor sport centraal stond en daarin zijn we zeker zijn geslaagd en gezien het grote succes van dit jaar krijgt het evenement volgend jaar zeker een vervolg� aldus Laura van den Heuvel van het Ermerstrand.
Provincie:
Tag(s):