woensdag, 7. maart 2007 - 15:00

Sharon feestelijk gehuldigd

Biddinghuizen

Winnares van de X-Factor Sharon Kips is gisteren in haar woonplaats Biddinghuizen feestelijk gehuldigd. De kerk was te klein voor alle mensen die de huldiging van Sharon wilden meemaken. De zangeres werd in het zonnetje gezet en kreeg een metalen kiekendief uitgereikt van Burgemeester De Jonge en de Gouden IJsvogel van de stichting Dorpsbelangen.

Normaal gesproken wordt de Gouden IJsvogel pas aan het einde van het jaar uitereikt, maar Sharon heeft Biddinghuizen zo goed op de kaart gezet dat Dorpsbelangen hiervoor eenmaal een uitzondering heeft gemaakt.

De geplande rondrit werd door het slechte weer afgeblazen, maar dat kon de pret niet drukken. Dorpsbelangen en Omroep Flevoland hadden voor ballonnen gezorgd.

Sharon, die overigens deze week richting Zweden vertrekt voor de opnames van haar eerste CD, bedankte de mensen die haar hebben bijgestaan in de afgelopen maanden. Klapstuk was het afsluitende concert met de single Heartbreak Away. Waarna er voor fans van Sharon nog de mogelijkheid was om een handtekening van Sharon te bemachtigen.

Klik hier voor een uitgebreid fotoverslag van bhznet.nl.
Provincie:
Tag(s):