zondag, 18. maart 2007 - 1:16

Sita wint SBS6 schaatsshow

Sita Vermeulen heeft de finale van Sterren Dansen op het IJs gewonnen! In een schitterend duel met Geert Hoes en zijn partner Sherri, wist Sita de meeste stemmen naar zich toe te trekken. De kleine durfal liet zich keer op keer hoog liften door haar ijzersterke partner Slawomir.

Na weken van oefenen gooide Slawomir Sita meerdere keren in de lucht en draaide hij haar zelfs hoog boven zijn hoofd op een hand. Voor ijsdanser Slawomir was het trouwens niet zomaar een finale. Hij wilde niet verliezen van zijn vrouw Sherri en de komende jaren een ‘loser’ genoemd worden!

Winaar van vorig jaar Hein Vergeer nam plaats in de jury en vond Sita een echte ijsprinses. Ze zal met Slawomir ook nog een kür schaatsen in de nieuwe show van 'Holiday on ice 'Romanza.

Geert vierde vandaag zijn verjaardag en wilde natuurlijk ook winnen. Vorige week versloeg hij nog Thomas Berge in de halve finale. Ondanks dat hij zeer nerveus was, en de jury dat ook merkte, schaatsten Geert en Sherri een zeer afwisselende kür. Jurylid Jayne gaat er alles aan doen om ook deze twee samen te laten dansen in de nieuwe show van Holliday on Ice' .
Categorie:
Tag(s):