donderdag, 15. februari 2007 - 17:44

Twee doden bij aanrijding op N348

Bij een verkeersongeval op de N348 in Damsholte zijn woensdagmiddag twee dodelijke slachtoffers gevallen. Daarnaast raakten twee mensen gewond. Zij zijn overgebracht naar het ziekenhuis.

Een personenauto, komende uit de richting van Lemelerveld, raakte op de linkerhelft van de weg en botste daarbij frontaal op een tegemoetkomende vrachtwagen met aanhanger. De inzittenden van de personenauto, een 37-jarige man en een 31-jarige vrouw uit Deventer, waren op slag dood. De vrachtwagenchauffeur, een 54-jarige man uit Mussel en een 39-jarige automobiliste uit Diever, die achter de verongelukte auto reed, raakten gewond bij het incident.

De vrachtauto met aanhanger, waarin graan vervoerd werd, raakte door de aanrijding van de weg af en belandde aan de linkerkant van de weg, via de berm en de parallelweg, op een stuk bouwland. Direct na het ongeval werd de weg afgesloten en het verkeer omgeleid. De hulpdiensten zijn de hele middag bezig geweest met het opruimen van het wegdek en het bergen van de vrachtauto met oplegger. De weg werd aan het begin van de avond weer vrijgegeven.
Provincie:
Tag(s):