zondag, 25. maart 2007 - 18:27

Van H&M tot Gucci op de Danie Bles catwalk

Amsterdam

Afgelopen zaterdag stond het Hilton Hotel te Amsterdam geheel in het teken van fashion. De Mix & Match Summer Tour van Danie Bles Styling werd door een enthousiast publiek bijgewoond. Een volle zaal, prachtige modellen en alle zomertrends van 2007 op een presenteerblaadje. De show was inspirerend: verschillende merken en stijlen werden gecombineerd tot ultieme outfits die direct na de show aangeschaft konden worden.

Vanaf 18.00 uur maakte de één na de andere bekende Nederlander haar of zijn entree over de fuchsia roze loper van het Hilton Hotel te Amsterdam. Sterren als Sylvie van de Vaart, Leontien Borsato, Daniëlle Overgaag, Estelle Gullit en Winston Gerschtanowitz hadden allemaal een front row zitplek gereserveerd. Om 18.30 uur was de zaal gevuld met ruim 450 genodigden.

Danie Bles heette haar gasten welkom en gaf meer informatie over het Mix & Match concept. Bij deze show ging het dus niet om één collectie van een top designer. Het doel van de show was te laten zien wat de must haves voor deze zomer zijn. En nog belangrijker: hoe je deze kunt mixen en matchen tot een perfect geheel. “Een jurk van Gucci kan heel goed gecombineerd worden met accessoires van H&M. Juist die afwisseling geeft een persoonlijke touch aan wat je draagt� aldus Danie Bles.
In de zes rondes:
1. Business
2. Denim/Leisure
3. Jackie/High fashion
4. Evening/Cocktail
5. JFK/Men’s wear
6. Resort/Bikini
showden prachtige modellen de genodigden welke kledingstukken zij deze zomer met elkaar kunnen mixen en matchen. Danie: “Er is deze zomer een explosie van felle en bonte kleuren als fuchsia en oranje. Daarnaast zien we ook veel goud, zilver en metallic. We zien grote tassen en zonnebrillen, veel armbanden, motor jasjes en mini shortjes. Ook de slimfit jeans zien we nog veel deze zomer �.

Nu we de trends voor deze zomer hebben gezien, is het nog afwachten wat de winter aan kleuren, stoffen en stijlen zal brengen. Danie Bles houdt ons gelukkig op de hoogte. De trends van de winter 2007/2008 worden begin september getoond tijdens de volgende Mix & Match Winter Tour 2007/2008.
Categorie:
Tag(s):