vrijdag, 30. maart 2007 - 22:21

"Voor hetzelfde geld in Emmen" nieuw tv programma

Emmen

De gemeente Emmen wordt onderwerp van een landelijke televisieserie en gaat een samenwerking aan met televisieproductiemaatschappij Blue Circle en RTL. In de komende zomer en herfst worden tien afleveringen gefilmd over 10 families die geïnteresseerd zijn in de gemeente Emmen en mogelijk zelfs willen verhuizen.

Maar hoe is het om te werken in Emmen, te wonen en te leven? Dit zijn de invalshoeken van waaruit gefilmd zal worden. De opnameperiode loopt van mei tot november/december 2007. De serie wordt uitgezonden op RTL vanaf begin 2008.

Het programma gaat heten: ‘Voor hetzelfde geld in Emmen’. In iedere aflevering staat één familie centraal. De focus van het programma richt zich op een mogelijke toekomst in de gemeente Emmen/Zuidoost Drenthe; hoe woon je hier, wat zijn de kansen, wat voor toekomst kun je hier opbouwen, de werkmogelijkheden, de scholen, de rust en ruimte, en de vrijetijdsmogelijkheden.

De televisieserie geeft Emmen de gelegenheid om tien weken lang de gemeente en alle mogelijkheden die hier zijn om wat betreft wonen, werken en leven landelijk onder de aandacht te brengen.
Provincie:
Tag(s):