donderdag, 15. maart 2007 - 17:42

Weber Kookcursus, de beste tip voor de BBQ!

Amsterdam

Barbecuen gaat veel verder dan het grillen van een stukje vlees of kip op een vuurtje of gas. Barbecuen is een feestje. Barbecuen biedt keer op keer kans op verrassing!

Topkok en eigenaar van restaurant ’t Plein in Joure, Reitse Spanninga weet dat als geen ander. Voor één keer geeft hij zijn geheimen prijs. Onder de noemer ‘maak eens iets anders op de Weber barbecue’ laat de topkok zien hoe het de komende zomer weer spannend wordt in de achtertuin, op het balkon of op het vakantieadres!

Weber’s Kookcursus 2007 wordt in april, mei en juni van woensdag tot en met zaterdag aangeboden in het Friese restaurant van Spanninga. In ruim vier uur tijd leren de deelnemers, dat een frisse blik op gerechten, ingrediënten, receptuur en bereiding, tot een totaal nieuwe dimensie van buiten eten zal leiden. En… ingewikkeld of langdurig is de voorbereiding niet eens, de meeste gerechten zijn in een handomdraai te maken. Smaak en aroma’s komen optimaal tot hun recht, geen enkele kok raakt in de stress.

In de betere keuken proeft de echte kok altijd voor. Dit zal ook het geval zijn tijdens de workshop. Er wordt naar harte lust geproefd, geroken en gedronken. Onder het genot van een mooi glas wijn ervaren de deelnemers zelf hoe intens en rijk de smaaksensaties van de barbecue nieuwe stijl straks zullen zijn.

De deelnemers van de workshops worden op de cursusdagen om 10.45 uur ontvangen in restaurant ’t Plein in Joure. De kookcursus start om 11.00 uur. Rond de klok van 15.00 uur weten de cursisten dat barbecuen nooit meer hetzelfde zal zijn. Ze weten ook dat ze helemaal klaar zijn voor het nieuwe barbecueseizoen dat op dat moment op het punt van beginnen staat! Weber Kookcursus € 59,95 p.p.
Categorie:
Tag(s):