vrijdag, 23. maart 2007 - 18:43

WoonMax opent deuren voor publiek

Venray

Het winkelcomplex ‘WoonMax’ op bedrijventerrein de Brier in Venray is vrijdag officieel geopend voor het publiek. Hiermee is fase 1 van het bedrijventerrein voltooid. De ontwikkeling van de eerste concentratie grootschalige detailhandel in Venray is daarmee tot stand gekomen. De 14.000 m² winkeloppervlakte is inmiddels verhuurd aan de landelijke filialen Praxis, Gamma, CarpetRight, Kwantum, Leen Bakker en Beter Bed.

‘WoonMax’ biedt de consument volumineuze detailhandel, zoals doe-het-zelf-winkels en woninginrichtingzaken. De architectuur van WoonMax geeft het centrum een hoogwaardige en moderne uitstraling. ‘De bebouwing op WoonMax is volledig afgestemd op het gebruik voor perifere detailhandel. Zaken als winkel layout, expeditieruimte en –routing, parkeren en reclame zijn hierbij uitgebreid aan bod gekomen. Op deze wijze kunnen de bedrijven in de toekomst optimaal functioneren’, aldus Annemieke Solaro, projectontwikkelaar 3W.

Winkelcentrum ‘WoonMax’, ligt nabij het centrum van Venray en vormt de aanzet voor de verdere ontwikkeling van het totale gebied De Brier. Vanaf de Deurneseweg (N270) is een extra afslag gerealiseerd naar het terrein. Deze afslag is ook belangrijk voor de opwaardering van de rest van het bedrijventerrein De Brier. De bereikbaarheid van het totale gebied is vergroot en er is een nieuwe, uitnodigende entree ontstaan van het terrein. Dit is gunstig omdat het bedrijventerrein hiermee een zogenaamde zichtlocatie is geworden en de economische kansen van het gebied toegenomen zijn.
Provincie:
Tag(s):