maandag, 19. maart 2007 - 10:51

Zelf rijden op het TT Circuit tijdens Landelijke Motordag

Assen

Het TT Circuit Assen organiseert voor de 17e keer de Landelijke Motordag, die inmiddels traditiegetrouw wordt verreden over een 2-tal dagen. Alle motorrijders kunnen zich tijdens de Landelijke Motordagen op 21 en 22 april op de 4.555 meter lange GP-piste van TT Circuit Assen in hun rijvaardigheid bekwamen.

Het zijn echt twee unieke circuitdagen voor motorrijdend Nederland. De inschrijvingen stromen al enkele maanden binnen, maar er zijn zeker op beide dagen nog diverse ‘startplaatsen’ beschikbaar. Dus reageer snel als je zélf nog in actie wilt komen op het TT Circuit Assen.

Je kunt dit jaar nog vóór dat het WK Superbike op de Drentse hei neerstrijkt, rijden op het vorig seizoen ingekorte TT Circuit Assen. Alle Grand Prix- en WK Superbike coureurs hadden een eigen mening over de nieuwe Noordlus. Unaniem vonden ze hem veilig en goed, maar de Strubben is de Strubben niet meer. Dat is nu meer een hairpin geworden, die je echt goed moet aansnijden om een goede rondetijd te zetten.

De Landelijke Motordag(en) zijn niet alleen een festijn voor de motorrijders. Op beide dagen zijn er in het paddock tal van demonstraties te zien en kan je deelnemen aan diverse fun-activiteiten. Zo zijn er trial demonstraties, is er een mini- en pit-bike circuit, een funboxter demobaan, luchtkussens voor de kleintjes, zijn bijna alle pitboxen gevuld met raceteams, airbrushed Motopaints de fraaiste taferelen op tanks en stroomlijnen, van race replica’s tot customs, streetfighters en helmen, is Jan Postema aanwezig met zijn Streedancers, zijn er DeeJays actief op het Riders for Health podium, kan je het vermogen van je motor laten testen op de proefbank van Danny Stoel en nog veel en veel meer…

Natuurlijk is iedereen van harte welkom. De toegang tot de paddock van het TT Circuit Assen is gratis. Motorrijders kunnen hun favoriete tweewieler parkeren in het Grand Prix-paddock.
Provincie:
Tag(s):