dinsdag, 8. april 2008 - 19:49

Beheerders MFC stoppen niet vanwege komst St.Marokkanen

Zevenbergen

Op 1 september stoppen Sonja en René van Liesdonk na vier jaar met het beheer van MFC De Kristal. Dit beheer is niet langer te combineren met het runnen van hun opleidingsinstituut. Dit besluit heeft op geen enkele manier te maken met de huisvesting van de Stichting Marokkanen. De beheerders van De Kristal hechten er zeer aan om hierover helderheid te verschaffen.

Enkele weken geleden en woensdag 2 april jl. werden in BN/De Stem krantenartikelen geplaatst over MFC De Kristal, over de openstelling en over huisvesting van de Stichting Marokkanen in dit gemeenschapshuis per 1 september a.s. als ook het stoppen van de huidige beheerders per diezelfde datum.

De gecombineerde informatie van het feit dat de beheerders per 1 september stoppen en de Stichting Marokkanen in eerste instantie niet, maar na 1 september wél in MFC De Kristal terecht kunnen, heeft bij veel mensen voor een verkeerd beeld gezorgd.

Sonja en René van Liesdonk hopen dan op (een) enthousiaste opvolger(s), die er samen met de medewerking van de gemeente vol vuur, vaart en veerkracht tegenaan wil(len) gaan.
Provincie:
Tag(s):