zondag, 6. juli 2008 - 22:21

Het raadsel van de Ekster…..

Drouwen

Bij het Boomkroonpad gebeuren de laatste tijd vreemde dingen.
Een Ekster haalt de laatste tijd allerlei rare streken uit. Zo heeft hij de tas van boswachter Jaap gestolen en laat allerlei vreemde dingen in het bos ontstaan. Boswachter Jaap snapt er niets van en krijgt het raadsel niet ontmaskerd. Tijdens de Kinderdoedagen die in zomermaanden bij het Boomkroonpad plaats vinden vragen we om hulp. Zal het de kinderen lukken om samen met de boswachter het raadsel van de Ekster op te lossen?

Vanaf donderdag 3 juli t/m 14 augustus organiseert Staatsbosbeheer elke dinsdag en donderdag de KinderDoeDagen. Tijdens deze dagen kunnen de kinderen het bos op een bijzondere en spannende manier beleven. Dit jaar gaan de kinderen samen met de boswachter op speurtocht. Al speurend in het bos proberen ze het raadsel van de Ekster te ontmaskeren. Als dit is gelukt worden ze met de bospaardentram weer naar huis vervoerd. Ook kunnen de kinderen na afloop nog een bezoek brengen aan het Boomkroonpad.

Kinderen van 6 t/m 12 jaar kunnen voor € 6,00 deelnemen aan de Kinderdoedag. Dit is inclusief een kaartje voor het Boomkroonpad, een spannende speurtocht, een ritje met de bospaardentram en iets lekkers.
Locatie: Het Boomkroonpad, Steenhopenweg 4, 9533 PN Drouwen.
Provincie:
Tag(s):