woensdag, 3. september 2008 - 11:07

Hufter misbruikt zevenjarig meisje

Rotterdam

De politie is op zoek naar een man die vorige week in een portiek van een woning aan de Rilland Bathstraat in Rotterdam een 7-jarig meisje heeft aangevallen en misbruikt.

Het meisje heeft een gedeeltelijk signalement van de dader gegeven: het gaat om een man met een getinte huidskleur, een kaal hoofd en mogelijk met een gezet postuur.

Het meisje werd op donderdagmiddag 28 augustus tussen 16.00 en 17.00 uur aangesproken op straat. Met een smoes werd ze uiteindelijk meegelokt het portiek in.

De afgelopen dagen heeft de politie nader onderzoek gedaan, waarbij, onder andere, een buurtonderzoek is gehouden. Daaruit is naar voren gekomen dat er meerdere incidenten zijn geweest waarbij kinderen zijn benaderd door een onbekende man. Of dat dezelfde is, is niet bekend. Van deze incidenten is geen aangifte gedaan. Slechts één keer is een melding bij de politie gedaan.

De politie heeft een team van zestien rechercheurs op de zaak gezet. Het team is op zoek naar getuigen van het incident op donderdag. Bovendien wil het team graag weten of er meer voorvallen zijn geweest die overeenkomen met deze zaak.
Provincie:
Tag(s):