donderdag, 3. juli 2008 - 12:15

Justitie zoekt ontsnapte TBS'er

Venray

De Hoofdofficier van Justitie van het Landelijk Parket meldt de ongeoorloofde afwezigheid van de 27-jarige TBS-gestelde: Josephus Wilhelmus Johannes Jacobus VULLERS, roepnaam Joep.

Vullers wordt verpleegd in TBS inrichting FPC de Rooyse Wissel in Oostrum-Venray. Hij heeft zich vorige week vrijdag 27 juni in Maria Hoop, gemeente Echt-Susteren, tijdens een begeleid verlof naar zijn ouders, onttrokken aan zijn begeleiding. Vullers is veroordeeld wegens het plegen van een geweldsmisdrijf.

Het onderzoek naar zijn verblijfplaats heeft nog geen resultaat opgeleverd. Zijn aanhouding is dringend gewenst. Vullers is een blanke man met een breed postuur en een lengte van 1 meter 90. Hij heeft donkerblond kort haar en littekens op de rechterpols. In beide oren draagt hij een oorbel. Op het moment van zijn onttrekking was hij gekleed in een lichtblauwe broek van het merk Jack en Jones, een blauw t-shirt van het merk CLP en een bruine jas. Hij droeg witte schoenen.

Als u weet waar Vullers zich momenteel bevindt of als u andere informatie heeft, belt u dan met de landelijke opsporingstiplijn, het gratis nummer 0800-6070. Als u liever anoniem wenst te blijven belt u dan met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):