maandag, 4. februari 2008 - 13:46

Man zwaargewond naar ziekenhuis na val van fiets

Nijverdal

Een 55-jarige man uit Hellendoorn is in de nacht van zaterdag 2 op zondag 3 februari ernstig gewond geraakt, toen hij met zijn fiets ten val kwam op de Korenbloemstraat in Nijverdal. Dit heeft de politie maandag bekendgemaakt.

Zondag 3 februari werd omstreeks 00.35 uur gemeld dat er een man van zijn fiets was gevallen op de Korenbloemstraat in Nijverdal. Ter plaatste troffen agenten een man aan, die onder zijn fiets in een plas bloed lag. Een ambulance kwam gelijktijdig aanrijden.

Omdat bij de man geen hartslag waargenomen werd, werd reanimatie toegepast. De man werd door de ambulance vervoerd naar het ziekenhuis, waar hij in kritieke toestand werd opgenomen.

De afdeling Verkeers Ongevallen Analyse van de politie Twente deed onderzoek op de plaats van het ongeval om de toedracht van het gebeurde te achterhalen. Uit het onderzoek kwam naar voren dat het slachtoffer over de Korenbloemstraat fietste in de richting van de Azaleastraat.

Ter hoogte van de ingang van de Korenbloemstraat is de man vermoedelijk tegen een op de weg staand paaltje gefietst, waarna hij voorover sloeg en ten val kwam. Bij de val kwam de man op zijn hoofd terecht.
Provincie:
Tag(s):