woensdag, 7. mei 2008 - 13:01

Spinningmarathon Junior succesvol

Lelystad

De eerste spinningmarathon georganiseerd door JCI Oostelijk Flevoland, een netwerkorganisatie van jonge ondernemende personen tussen de 25-40 jaar, was een succes. Het was de eerste keer dat er een spinningmarathon in Lelystad werd georganiseerd, onafhankelijk van een sportschool, waardoor deelname voor iedereen mogelijk was.

De eerste opkomst was een goed begin, waarbij de deelnemers hun sportieve kant hebben laten zien. Zelfs de politieke partijen waren aanwezig, zo was de CDA (zo te zien de meest sportieve partij van Lelystad) met maar liefst met 10 deelnemers aanwezig.

Op de dag zelf besloten meerdere deelnemers zelfs langer dan de door hun opgegeven uren te blijven spinnen. Horeca Service Lelystad verzorgde voor iedereen broodjes en dankzij Flevosap konden de deelnemers tussendoor genieten van extra fruit en sap.

De organisatie gaat ervan uit dat dit evenement zeker gaat groeien en hoopt volgend jaar, de 2e zaterdag van april, op een dubbel zo grote opkomst, waarbij dan ca. 50 fietsen worden ingezet die van 10.00 tot 16.00 uur worden bezet door fanatieke fietsers die voor het goede doel fietsen. De opbrengst ging dit jaar naar het Colombinehuis in Biddinghuizen. Dit vakantieoord biedt voor gezinnen met langdurig zieke kinderen een vakantie.

Zonder de nodige sponsors was e.e.a. natuurlijk niet mogelijk: HSL, Flevosap, GiboGroep, Rabobank, Sinke, Notariskantoor Entjes, VH zonwering, Hak & Rein Vos Notarissen, MultiCopy Lelystad en Centra Plaza Fitness.
Provincie:
Tag(s):