donderdag, 26. maart 2009 - 23:36

Connie Palmen en vocalgroep Fem@il in bibliotheek Almere Haven

Op dinsdagavond 31 maart komt Connie Palmen naar Bibliotheek Almere Haven. Het belooft een bijzondere avond te worden.

Palmen vertelt deze avond over haar werk en signeert in de pauze. Boekhandel de Ark is aanwezig voor verkoop van haar boeken.

De avond wordt muzikaal omlijst door vocalgroep Fem@il met liedjes over de liefde. Aanvang van de avond is 20.00 uur, zaal open om 19.30 uur. Prijs: € 7,50 voor bibliotheekleden, € 10,- voor niet-leden.

Connie Palmen
Connie Palmen (25 november 1955) schreef vier romans, vier essaybundels en een novelle. Palmen debuteerde in 1991 met haar literaire roman De Wetten.

Het boek werd een bestseller en haar naam was daarmee onmiddellijk gevestigd. Zowel in haar academische werkstukken als in haar romans en essays staan thema's als echt en onecht, fictie en werkelijkheid, identiteit en betekenisverlenging door anderen centraal.

Ze bundelde haar interviews in God en vitriool en haar verspreide werk in Als een weke krijger. Haar laatste boek Lucifer (2007) stond al in de tweede week na verschijnen op de eerste plaats in de Bestsellerlijst. Inmiddels is de zesde druk verschenen.

Connie Palmen behoort tot de belangrijkste Nederlandse schrijvers van deze tijd. Haar briljante stijl en heldere redeneertrant ontvouwen zich in zowel haar romans als in haar beschouwingen.

Fem@il
Fem@il is een groep van zeventien enthousiaste, gedreven en eigenzinnige dames. Een bruisend en dynamisch gezelschap dat met één gezicht het publiek tegemoet treedt.

De stijl van Fem@il is divers en afwisselend. Er zijn invloeden uit de jazz, de kleinkunst, de swing en het betere luisterlied terug te vinden in het repertoire van Fem@il.
Provincie:
Tag(s):