dinsdag, 30. juni 2009 - 16:05

Hof van Saksen redder in nood FC Emmen

Emmen

Hof van Saksen blijft hoofdsponsor van FC Emmen. Tenminste tot dat de nieuwe hoofdsponsor zich aanmeldt. Tot die tijd — in ieder geval tot de derde week augustus — prijkt Hof van Saksen op onder andere de shirts van het eerste elftal.

Algemeen directeur FC Emmen Henk Eising is blij. “Ik liep juichend door de gangen. Het is super. De zoektocht naar een nieuwe hoofdsponsor in deze economische tijd is moeilijk. Dan is het geweldig als de huidige hoofdsponsor ons een tijd uit de brand helpt. Volgende week is de jaarlijkse persdag en we verwachten dat de landelijk pers naar Emmen komt. Er wordt dan gefilmd en foto’s gemaakt, waaronder de teamfoto voor in een aantal sportbladen. Foto’s of beelden van spelers met een leeg shirt is geen gezicht en roept negativiteit op. Een gevuld shirt met een mooie afbeelding van Hof van Saksen heeft uitstraling.”

Als supporter van FC Emmen is deze reddingsactie voor Hof van Saksen haast vanzelfsprekend, en zal in de toekomst dan ook zeker bij de club betrokken blijven. Tevens houden ze daarmee Drenthe op de kaart en onder de belangstelling van Nederland.

De zoektocht naar de hoofdsponsor voor het seizoen 2009-2010 gaat nog door, maar vooralsnog is Hof van Saksen de redder in nood voor FC Emmen.
Provincie:
Tag(s):