dinsdag, 14. april 2009 - 16:01

Kleurrijk uitzicht vanuit de lucht

Het Nationaal Luchtvaart-Themapark Aviodrome heeft kleurrijke vluchten in petto voor de gasten die in de periode van 18 april t/m 5 mei het park bezoeken.

Bloeiende tulpen, hyacinten en narcissen: een prachtig kleurenspektakel. De Aviodrome biedt haar bezoekers nu de unieke kans om de bloeiende bloembollenvelden in de Noordoostpolder vanuit de lucht te bekijken!

De lente hangt in de lucht
Het is weer zover. De lentekriebels komen boven en Nederland ziet er weer steeds gekleurder uit. Als je naar de bloembollenvelden kijkt, voel je dat de zomer er aan komt. Zeker vanuit de lucht is dit een bijzondere ervaring.

Degene die ook de vrolijke lentesfeer willen proeven, zijn in de periode van 18 april t/m 5 mei van harte welkom om bij de Aviodrome mee te genieten van dit speciale aanbod. Voor deze vlucht wordt u meegenomen in een Cessna 172.

Doordat de vleugels van dit vliegtuig aan de bovenkant van het toestel zitten kunnen de passagiers er onderdoor kijken en optimaal genieten van het uitzicht.

Bloemrijke vliegroutes
Voor de passagiers die deze kans niet willen missen en dus de lucht in zullen gaan voor dit spektakel zijn er twee verschillende mogelijkheden.

De eerste optie is een vlucht van 60 minuten. De vluchtroute van deze vlucht zal zijn: Lelystad – Ketelbrug - Urk – Lemmer – Vollenhoven – Ens – Lelystad. Optie twee is een vlucht van 45 minuten met als vluchtroute: Lelystad – Ketelbrug – Emmeloord – Ens – Lelystad.

De kosten voor de 60 minuten durende vlucht zijn € 319,- voor (maximaal) drie passagiers. Voor de 45 minuten durende vlucht betalen de drie passagiers samen € 259,-, exclusief toegang tot de Aviodrome.

Boeken van uw vlucht
Wie dit prachtige kleurenspektakel mee wil maken kan zijn/haar vlucht boeken via emailadres:rondvluchten@aviodrome.nl. Indien nog plaats beschikbaar kan men ook boeken bij de rondvluchtenbalie in het Schipholgebouw van de Aviodrome.

Voor meer informatie kan men contact opnemen met de Aviodrome via tel. 0900- AVIODROME (0900-2846376; 25. ct.p.min) of via de website www.aviodrome.nl. De Aviodrome is dagelijks voor bezoekers geopend van 10.00 tot 17.00 uur, met uitzondering van de maandagen buiten de schoolvakanties.
Provincie:
Tag(s):