donderdag, 3. september 2009 - 13:41

Man (54) omgekomen bij frontale aanrijding

Oldenzaal

Een 54-jarige automobilist uit Oldenzaal, is donderdagmorgen 3 september bij een frontale aanrijding in zijn woonplaats om het leven gekomen.

Omstreeks 09.30 uur kregen de hulpdiensten de melding van een aanrijding op de N342 in Oldenzaal ter hoogte van het viaduct over de Schipleidelaan. Bij aankomst bleek dat er een frontale aanrijding had plaatsgevonden tussen een vrachtauto en een personenauto.

De vrachtwagenchauffeur, een 49-jarige man uit Bolsward, reed met de vrachtwagen in de richting van Hengelo. De bestuurder van de personenauto, een 54-jarige Oldenzaler, kwam uit de tegenovergestelde richting. Om nog onduidelijke reden kwam deze laatste op de voor hem verkeerde weghelft en botste frontaal op de vrachtauto. De 54-jarige automobilist is ter plaatse overleden.

De afdeling Verkeers Ongevallen Analyse van de politie Twente doet onderzoek naar de oorzaak van deze aanrijding. In verband met dit onderzoek zijn zij op zoek naar getuigen die mogelijk iets van de aanrijding hebben gezien of die voorafgaand aan de aanrijding iets is opgevallen. Zij worden verzocht contact op te nemen met den afdeling Oldenzaal van de politie Twente, te bereiken via 0900-8844.
Provincie:
Tag(s):