dinsdag, 14. april 2009 - 16:24

Man en vrouw verdacht van vrijheidsberoving

Enschede

Politie Twente heeft een 40-jarige vrouw uit Papendrecht en een 34-jarige man uit Enschede aangehouden. Zij worden verdacht een 34-jarige vrouw uit Enschede tegen haar wil van haar vrijheid te hebben beroofd. Dit heeft de politie dinsdag 14 april bekendgemaakt.

Tevens worden zij verdacht van verkrachting, bedreiging en mishandeling. Op zondag 12 april 2009 kwam omstreeks 5.24 uur een melding binnen bij Politie Twente van een vrouw die vertelde dat ze door haar vriend was bedreigd en gegijzeld. De vrouw was gevlucht naar de buren.

Gealarmeerde politieagenten stelden onmiddellijk een onderzoek in. De vrouw deed aangifte van wederrechtelijke vrijheidsberoving, mishandeling, bedreiging en verkrachting.

Om 6.25 uur hield de politie een 34-jarige man aan. Kort daarna werd een 40-jarige vrouw aangehouden. Deze vrouw werd aangehouden omdat zij verdacht werd betrokken te zijn bij deze vrijheidsberoving.

De man had, tijdens zijn aanhouding, goederen bij zich die eigendom zijn van het 34-jarige slachtoffer. De politie heeft reeds een buurt- en sporenonderzoek gehouden. Beide verdachten zijn in verzekering gesteld en opgesloten voor nader onderzoek.
Provincie:
Tag(s):