donderdag, 7. mei 2009 - 23:24

Verdachte met CS-gas gearresteerd na ruzie

Emmeloord

Woensdagavond is een 23-jarige man uit Emmeloord gearresteerd nadat bij hem een busje met CS-gas werd aangetroffen. De politie controleerde vier mogelijke verdachten van een vechtpartij-melding waarbij er sprake was van wapens. Tegen de verdachte is proces-verbaal opgemaakt ter zake overtreding Wet Wapens en Munitie.

Even rond 19.30 uur rukten meerdere politie-eenheden uit naar de Sterrenbuurt waar sprake zou zijn van een vechtpartij met wapens. In de omgeving van de Pallasstraat controleerden agenten vier personen die mogelijk bij de ruzie betrokken waren. Omdat er verdenkingen waren van mogelijk wapenbezit werden de staande gehouden mannen op wapens gecontroleerd. Bij de 23- jarige verdachte troffen agenten een verboden busje CS-gas aan.
De man werd meegenomen naar het politiebureau en het verboden wapen in beslag genomen. Wijkagenten zijn bezig om in kaart te brengen wat er aan de hand is tussen enkele leden van verschillende families. Momenteel is nog onduidelijk wat zich in de Pallasstraat heeft afgespeeld. De recherche houdt er rekening mee dat er mogelijk sprake is geweest van vuurwapengebruik en doet onderzoek. Er raakte niemand gewond.
Provincie:
Tag(s):