maandag, 11. oktober 2010 - 14:18

Taxichauffeur uit Tilburg werd doodgeschoten

Kaatsheuvel

De 37-jarige Tilburgse taxichauffeur die afgelopen zaterdag in de Duinlaan in Kaatsheuvel dood aangetroffen werd, is door vuurwapengeweld om het leven gebracht. 'Sectie op het lichaam heeft dat zondag uitgewezen', meldt de politie maandag.

Zaterdagochtend tegen 08.00 uur ontving de politie via 112 de melding dat op de Duinlaan het lichaam van een man was aangetroffen. Politie en de ambulancedienst spoedden zich ter plaatse.

Op de Duinlaan, een weg gelegen tussen meerdere campings, troffen de hulpdiensten een taxi en het lichaam van de man aan. Hij was overleden. Naar aanleiding van het eerste politieonderzoek vermoedde de politie dat er sprake was van een misdrijf.

Om het onderzoek te kunnen verrichten werd de omgeving ruim afgezet. Technische rechercheurs van de politie Midden en West Brabant hebben tot de avond aangetroffen sporen op de Duinlaan onderzocht. Daarnaast startte de politie oa een buurtonderzoek op. Zowel campinggasten als omwonenden werden daarbij bevraagd over de avond en nacht voorafgaand aan het aantreffen van het slachtoffer.

Chauffeur door collega's herdacht
Zondagochtend tussen 03.30 uur tot 04.30 uur stonden ongeveer 50 collega's van het slachtoffer op de Heuvelring in Tilburg stil bij zijn dood.

De politie is op zoek naar getuigen die mogelijk in de nacht of vroege ochtend van zaterdag 09 oktober 2010 iets gezien of gehoord hebben in de omgeving van de Duinlaan. Zij worden verzocht contact op te nemen via 0900-8844 of via Meld misdaad Anoniem: 0800-7000
Provincie:
Tag(s):