vrijdag, 20. augustus 2010 - 22:10

The Mother Lovers en Semmy Schilt lanceren videoclip

Zuidlaren

De nieuwe videoclip van de Drentse band The Mother Lovers ging vrijdag 20 augustus om 23.00 uur in première in café De Beuk in Zuidlaren. In de nu al veelbesproken clip spelen viervoudig K-1-wereldkampioen Semmy Schilt en zijn als gestolen veronderstelde kampioensriem een grote rol. De première ging vergezeld van een optreden, waarmee The Mother Lovers hun eendaagse zZz-tour afsloten.

De afgelopen week berichtten diverse media over de vermeende diefstal van de kampioensriem van K-1-kampioen Semmy Schilt uit Zuidlaren. Het mysterie werd opgehelderd tijdens de ochtendshow van 3FM-dj Giel Beelen, die ook erg verrast was toen bleek dat The Mother Lovers en Semmy Schilt onder één hoedje speelden. Een geslaagde publiciteitsstunt dus, waar de sportman naar eigen zeggen graag aan meewerkte. Schilt: 'Nu ga ik me echter concentreren op de eliminatieronde voor het K-1 GP op 2 oktober in Seoul.'

De videoclip van The Mother Lovers, waarin Semmy Schilt en zijn kampioensriem figureren, ging in première op vrijdag 20 augustus om 23.00 uur in café De Beuk in Zuidlaren. Een uur later, dus in de nacht van vrijdag op zaterdag om 00.00 uur, is de videoclip te zien op www.themotherlovers.nl en www.semmyschilt.nl. Bovendien is Sweet madness, het nummer dat bij de clip hoort, vanaf dat moment gratis te downloaden. The Mother Lovers zijn apetrots dat de wereldkampioen zijn kampioensgordel mét inhoud beschikbaar heeft gesteld om de videoclip tot een succes te maken.
Provincie:
Tag(s):