woensdag, 10. oktober 2012 - 21:04

Gratis naar het Het Grote U2 Muziekfeest

Exloo

Where the Streets have no name, Sunday Bloody Sunday, One, I will follow, Elevation en vele, vele andere. De Ierse superband U2 staat al dertig jaar aan de absolute top. Bono, The Edge en hun maten hebben een Nederlandse equivalent die niet onderdoet voor het origineel: U2NL. Deze band staat centraal tijdens Het Grote U2 Muziekfeest op zaterdag 3 november bij Hippisch Centrum Exloo. Kaarten voor dit feest zijn gratis te bestellen.

Hoofdact van Het Grote U2 Muziekfeest is U2NL. Onder het motto ‘Where the streets have no name’ biedt deze band bezoekers aan hun concerten de ultieme U2 ervaring. Deze in 2003 opgerichte band is in acht jaar tijd uitgegroeid Nederlands meest succesvolle U2-band. Op indrukwekkende wijze brengen de bandleden elk concert weer een ode aan hun Ierse helden. U2NL voerde zijn show inmiddels op, op een indrukwekkend aantal podia, in onder meer België, Luxemburg, Zwitserland, Duitsland, Finland en natuurlijk Nederland. Zo trad de band in 2006 op voorafgaand aan de kwartfinale van het WK voetbal in Keulen. Het Grote U2 Muziekfeest begin om 20.00 uur en de Muziek ArenA is geopend vanaf 19.00 uur.

Het voorprogramma wordt verzorgd door Time Bandits, de band van de charismatische frontman Alides Hidding uit Schoonoord. Deze band verwierf nationale beroemdheid in de jaren tachtig, toen Time Bandits grote hits scoorde met onder meer I’m specialized in you en Endless Road.

Iedereen kan gratis naar Het Grote U2 Muziekfeest, dat plaatsvindt bij Hippisch Centrum Exloo aan de Valtherweg 27a in Exloo. Kaarten moeten wel vooraf worden aangevraagd. Kaarten zijn per vier stuks te bestellen door een e-mail met de tekst 'Ja, ik wil graag 4 kaarten voor Het Grote U2 Muziekfeest’ en naam, adres, postcode en woonplaats te sturen naar e-mailadres har@regiomagazine.nl. Wie dit doet, krijgt per post vier gratis toegangskaarten toegestuurd.

Wie geen zin heeft om na deze avond groot feest nog een flink stuk terug te moeten rijden, kan overnachten op de U2-Camping. Deze camping bevindt zich op loopafstand van de Muziek ArenA bij Hippisch Centrum Exloo. Het betreft Camping Exloo aan de Valtherweg 37. Boeken kan met het online boekingssysteem op www.u2muziekfeest.nl of bij de camping via tel. (0591) 549147. Ook zijn er overnachtingsmogelijkheden in diverse hotels in Exloo en directe omgeving.
Provincie:
Tag(s):