zaterdag, 8. september 2012 - 21:27

Identiteit slachtoffer fatale schietpartij Schiedam bekend

Schiedam

Het onderzoek naar de schietpartij in een café aan de Lange Kerkstraat is in volle gang. De identiteit van het slachtoffer is inmiddels bekend.

Het rechercheteam wil graag in contact komen met mensen die meer weten over de schietpartij en de mogelijke aanleiding.

Op vrijdag 7 september vond rond middernacht een schietpartij plaats in een café aan de Lange Kerkstraat in Schiedam. Hierbij kwam een 40-jarige Schiedammer om het leven. Politieagenten kregen in eerste instantie de melding van een reanimatie. Uiteindelijk bleek het te gaan om een schietpartij, waarbij het slachtoffer ter plaatse overleed.

De politie is vandaag een Team Grootschalige Opsporing (TGO) gestart en werkt met een groot aantal rechercheurs aan de zaak. De Forensische Opsporing heeft sporenonderzoek verricht en sporen veiliggesteld. Zondag zal sectie worden verricht op het lichaam van het slachtoffer.

Getuigenoproep
De toedracht van de schietpartij is nog onduidelijk. Rechercheurs hebben al met enkele getuigen gesproken. De komende dagen volgt nog een buurtonderzoek. Het rechercheteam spreekt met name graag met de mensen die gisteravond aanwezig waren in het café.

Bent u vrijdagavond in het café geweest? Heeft u belangrijke informatie over de schietpartij voor het onderzoek? Neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan ook via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000. De Criminele Inlichtingen Eenheid is voor dit misdrijf bereikbaar op 079-3459205.
Provincie:
Tag(s):