dinsdag, 17. juli 2012 - 21:26

Politie neemt gasalarmpistolen in beslag

Apeldoorn

De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag 17 juli drie mannen uit Apeldoorn aangehouden. Zij worden verdacht van overtreding van de Wet Wapens en Munitie. Er zijn twee gasalarmpistolen in beslag genomen.

De politie kreeg even voor 01.00 uur een melding van een ruzie in de Apeldoornse wijk de Maten. Toen agenten ter plaatse kwamen vertelden getuigen, dat er een man met een vuurwapen rondliep.

Op basis van een signalement zijn de agenten op zoek gegaan naar deze man (31 jaar) en troffen hem en twee andere mannen (42 en 52 jaar) in een woning aan.

Uit onderzoek bleek, dat er twee gasalarmpistolen in de woning aanwezig waren. Deze zijn in beslag genomen. De drie Apeldoorners zijn aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor nader verhoor.

Tijdens de aanhouding werden de agenten telkens benaderd en lastig gevallen door een vierde Apeldoorner (28). De agenten verzochten hem meerdere keren weg te gaan. Hij weigerde dat en gedroeg zich recalcitrant. Hij is ook aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. De politie is op dit moment nog bezig met het onderzoek.
Provincie:
Tag(s):