woensdag, 24. oktober 2012 - 15:29

Vrouw voorkomt dat mannen meisje (12) ontvoeren

Kerkrade

Twee mannen hebben afgelopen zondag tussen 15.00 en 15.30 uur op de kruising Heiluststraat/Ons Limburgstraat in Kerkrade geprobeerd een meisje (12) in een blauw bestelbusje te trekken.

De politie wil graag in contact komen met de vrouw die hiervan getuige was. Door haar toedoen - zij riep het meisje toe weg te rennen - kon dit voorkomen worden. Deze vrouw had grijs-wit grof krullend kort haar en een normaal postuur. Ze droeg een bril en een bruin/beige jas. Ze was te voet.

Afgelopen dagen zijn er bij de politie meerdere meldingen binnengekomen over deze blauwe bus. Deze is gezien in de wijken Heilust, Spekholzerheide en Kaalheide onder andere in de omgeving van de scholen en plaatsen waar kinderen spelen.
Naar aanleiding van deze meldingen is onderzoek verricht naar dit busje en gisteravond is een soortgelijke blauwe bus in beslag genomen.

De politie gaat verder met het onderzoek en vraagt dringend of de getuige zich wilt melden via 0900-8844.
Personen die de blauwe bus weer zien, meer informatie hebben of weten wie de inzittenden zijn, worden ook verzocht contact op te nemen met 0900-8844 en in voorkomend geval het kenteken van de bus op te schrijven.
Provincie:
Tag(s):