donderdag, 14. februari 2013 - 19:13

Bloedspoor leidt naar tas met dierlijke resten

Deventer

De politie heeft op donderdagmiddag een onderzoek ingesteld naar de inhoud van een tas die in buurt van de bosjes aan de Schurenstraat was aangetroffen.

Aangezien er een bloedspoor in de buurt liep, werd een deel van de wijk afgezet voor forensisch onderzoek. Aan het eind van de middag was duidelijk dat er dierlijke resten in de tas zaten. De politie vraagt tips en wil graag weten wie de tas met inhoud heeft weggegooid.

Aan het begin van de middag kreeg de politie een melding dat een passant een bloedspoor in de Schurenstraat had aangetroffen. De melder had dit gevolgd en kwam bij een tas met een onbekende inhoud terecht. Aangezien niet duidelijk was of het om dierlijke of menselijke resten ging, werd de omgeving afgezet.

Het team Forensische Opsporing onderzocht het bloedspoor en de inhoud van de tas. Aangezien men bij een forensisch onderzoek zeer zorgvuldig te werk gaat, duurde het tot in de namiddag voordat men duidelijkheid over de inhoud van de tas kon gegeven. Het bleek om dierlijke resten te gaan. Ondertussen hadden andere politiemensen buurtbewoners ondervraagd over de herkomst van de tas. Dit leverde nog geen bruikbare informatie op.
Provincie:
Tag(s):