zaterdag, 20. april 2013 - 20:48 Update: 03-07-2014 0:59

Is er meer dan vriendschap tussen Isa Hoes en Barry Atsma?

foto van Isa Hoes | archief fbf
Foto: Archief FBF

Zijn Isa Hoes en Barry Atsma alleen goede vrienden die leuk met elkaar kunnen flirten of is er meer tussen hen?

Noch Isa noch Barry wil een liefdesrelatie bevestigen, maar in een interview met het AD bekent het duo zaterdag dat ze er weleens over denken.

De acteurs schreven elkaar brieven over hoe ze na de heftige gebeurtenissen hun levens weer oppakten. Isa Hoes verloor haar man Anthony Kamerling en Barry Atsma scheidde van de moeder van zijn kinderen. De brieven zijn  gebundeld in het boek: Doordraven en overeind blijven. Het boek komt 29 april uit en bestaat deels uit brieven die ze aan elkaar hebben geschreven. Daaruit zou blijken dat ze misschien wel meer zijn dan goede vrienden. Atsma schrijft hierover in het boek: 'Daar heb ik de afgelopen tijd weleens over nagedacht en gefantaseerd. Hoe zou het zijn als wij echt een relatie zouden hebben?' In het interview met het AD zegt Atsma: 'We zijn allebei vrij makkelijk flirterig met elkaar en maken er grapjes over. En daar gaat het in het boek ook over. Zou het kunnen, wij tweeën?' Isa en Barry vroegen zelfs de mening van een expert hierover en die oordeelde dat een langdurige liefdesrelatie best een mogelijkheid zou zijn.

Het stel laat in het midden of ze inmiddels meer zijn dan goede vrienden. Barry Atsma: 'Het is de cliffhanger van het boek.' En Isa Hoes vult aan: 'En cliffhangers zijn iets om naar uit te kijken in de hoop dat je ooit antwoord krijgt.'

Categorie: