vrijdag, 3. oktober 2014 - 15:32 Update: 03-10-2014 15:35

In duingebied wandelend echtpaar stuit op lijk

In duingebied wandelend echtpaar stuit op lijk
Foto: fbf
Bergen aan Zee

Donderdagmiddag werd een echtpaar, dat in het PWN-gebied in de omgeving van de Verbrandepandweg aan het wandelen was, plotseling geconfronteerd met het lichaam van een overleden man. Dit meldt de politie vrijdagmiddag.

Onderzoek wees uit dat de man vermoedelijk zichzelf van het leven had beroofd. Het slachtoffer bleek geen identificatie bij zich te hebben. Onderzoek heeft tot dusverre niet geleid tot het vaststellen van de identiteit van de man. Het gaat om een blanke man met een slank postuur. Zijn leeftijd wordt geschat op 20 tot 30 jaar. Hij had een lengte van 1.80 tot 1.85 meter. Hij droeg heel kort blond stekeltjeshaar.

Het slachtoffer droeg de volgende kleding: zwarte lange broek (onbekend merk), witte sokken (Puma), grijs/rood grofgeblokt overhemd (Soho), meerkleurige boxershort (Soho). Nette bruine leren schoenen (AM, maat 43) voorzien van een lichtkleurige zool. Hij had verder een portemonnee bij zich met vijf euro muntgeld en een klein zakmesje met het opschrift ‘PTT Post’.

De politie is op zoek naar getuigen die de overledene herkennen aan het signalement of mensen in hun omgeving missen die aan het signalement voldoen. De politie in Alkmaar is te bereiken op tel.nr. 0900-8844.

Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):