zondag, 14. december 2014 - 13:03 Update: 14-12-2014 13:38

Onwelwording na drugsgebruik in Uithoorn

Onwelwording na drugsgebruik
Foto: Bon
Uithoorn

Een vrouw in Uithoorn is zondag aan het begin van de middag onwel geworden nadat zij drugs had gebruikt die zij daarvoor van een persoon op straat had gekocht. Dit meldt de politie zondag.

De vrouw zat samen met haar vriend, die de politie waarschuwde nadat zijn vriendin onwel raakte, in de auto op de Visserlaan in Uithoorn. De politie heeft de vrouw een thermo-deken gegeven in afwachting van de reeds opgeroepen ambulance. Het ambulancepersoneel heeft de vrouw nagekeken en constateerde dat de vrouw een zogenaamde 'bad-trip' had na het gebruik van cocaïne. De vrouw knapte redelijk snel weer op en hoefde niet mee naar het ziekenhuis

Drugsdoden Amsterdam

De politie heeft het signalement van de drugsverkoper opgenomen en doorgegeven aan de collega’s. Vorige week kwamen er drie Britse toeristen in Amsterdam om het leven na het gebruik van witte heroïne die als cocaïne werd verkocht. 

Sindsdien is de politie naarstig op zoek naar de straatdealer die deze drugs heeft geleverd. In Uithoorn was er geen sprake was van witte heroïne maar ging het dus om cocaïne die verkeerd viel bij de vrouw. De politie waarschuwt in Amsterdam de toeristen met lichtkranten die door het centrum verspreid staan op te passen met het gebruik van op de straat gekochte drugs. 

Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):