donderdag, 10. september 2015 - 23:41 Update: 11-09-2015 8:14

Koning steekt tong uit naar leerlingen in Panningen

Koning Willem-Alexander steekt tong uit naar leerlingen in Panningen
Foto: Archief EHF
Panningen

Tijdens het bezoek van koning Willem-Alexander aan het Bouwens van der Boijecollege in Panningen bleek dat hij niet zo veel op heeft met de smartphonegeneratie.

Het staatshoofd was naar de school toegekomen om met een aantal leerlingen te spreken over 'samenleven met elkaar'. Maar toen Willem-Alexander in de pauze de hal bezocht, zag hij dat bijna alle scholieren bezig waren met hun mobieltjes. Willem-Alexander reageerde daarop door de smartphone voor zijn gezicht te houden en zijn tong uit te steken. De koning voegde daar lachend aan toe: 'Zo ziet dat eruit. Kijk elkaar eens in de ogen. Dat is veel leuker.' Dit meldt de Limburgse zender L1 dondedag. Het filmpje van het voorval verscheen op youtube.

Willem-Alexander bezocht de Limburgse school om daar met verschillende partijen te spreken over de manier waarop mensen met verschillende achtergronden in de buurt samenleven en in hoeverre mensen zich thuis voelen in de wijk. Ook werd er nagedacht over wat men kan doen om de sociale samenhang te versterken.

x

Provincie: