zaterdag, 14. maart 2015 - 10:57

Flinke bobbel in onderbroek blijkt fortuin

Hoogezand

De politie heeft vrijdagmiddag op de A7 nabij Hoogezand een 24-jarige automobilist uit Groningen aangehouden op verdenking van witwassen.

Tijdens de fouillering vonden agenten duizenden euro’s aan contant geld in de onderbroek van de bestuurder. Dit geld werd in beslag genomen.

Surveillerende agenten reden door Hoogezand en kwamen daar de 24-jarige automobilist uit Groningen tegen. De auto was eerder die middag gezien bij het station in Hoogezand onder verdachte omstandigheden. De melder had het idee dat de inzittenden fietsen wilden stelen. Daarnaast was het bij de agenten bekend dat de auto werd gebruikt om drugs te verhandelen. Alle reden om de bestuurder te controleren. Het voertuig werd doorzocht en de Stadjer werd gefouilleeerd. Tijdens de fouillering vonden agenten duizenden euro’s aan contant geld in de onderbroek van de man. Hij kon daar geen goede verklaring voor geven. Reden om de man aan te houden op verdenking van witwassen. Het geld en zijn auto werden in beslag genomen. De verdachte werd voor nader onderzoek ingesloten.

Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):