zondag, 17. mei 2015 - 21:42 Update: 18-05-2015 8:17

Politie zoekt getuigen dodelijk ongeval Rosmalen

Dode en gewonden bij fataal ongeluk in Rosmalen. Bestuurder vlucht.
Foto: MV Blik op Nieuws
Rosmalen

De politie is op zoek naar getuigen van een dodelijke aanrijding in Rosmalen

Op de Empelseweg zijn zondagavond omstreeks 18.45 uur twee auto's frontaal op elkaar gebotst. Hierbij is een 78-jarige vrouw uit 's-Hertogenbosch ter plaatse overleden. Een 80-jarige man uit 's-Hertogenbosch raakte zwaargewond en is naar het ziekenhuis gebracht. De auto van deze twee slachtoffers is na het ongeluk in de sloot beland. De andere auto vloog in brand. De bestuurder van dit voertuig kon op eigen kracht uit de auto komen en is vervolgens gevlucht. De politie is nog naar hem op zoek.

De bestuurder die op de vlucht geslagen is, was gewond geraakt aan zijn arm en  gezicht.

De gevluchte bestuurder is nog niet gevonden. Het gaat om een man tussen de 30 en 35 jaar. De politie adviseert om 112 te bellen als hij wordt gezien en niet zelf in te grijpen. Op basis van het kenteken van de auto is de politie een onderzoek gestart.

De man die in de andere auto zat, is op straat gereanimeerd en daarna met ernstige verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

Voor het ongeval waren twee traumaheli´s en waren meerdere ambulances en politieauto´s ter plaatse, zo schrijft Omroep Brabant. De omroep laat ook weten dat ooggetuigen hebben verklaard dat de gevluchte bestuurder veel te hard reed en daardoor de macht over het stuur verloor.

Getuigen die informatie hebben over dit ongeval kunnen contact opnemen met de politie in 's-Hertogenbosch.

Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):