maandag, 6. maart 2017 - 16:29

Ex Femke kon relatiebreuk niet verkroppen en stak haar dood

Ex Femke kon relatiebreuk niet verkroppen en stak haar dood
Foto: SX
Lanaken

De 63-jarige ex van de 38-jarige Nederlandse Femke Wetzels, die in de nacht van vorige week vrijdag op zaterdag werd doodgestoken in een café in het Belgische Lanaken, zou dit hebben gedaan omdat hij de breuk met Femke niet kon verkroppen. Dit meldt Het Laatste Nieuws.

Femke en de Belgische René F. hadden bijna 20 jaar een relatie die zes weken geleden werd verbroken. De 47-jarige eigenaar van het café zou volgens kennissen die nieuwe vriend van Femke zijn geweest. Tegenover Het Laatste Nieuws zeggen deze: ‘René had die avond zelf nog een gesprek met Femke in het café. Hij babbelde ook met haar nieuwe vriend, want zij kenden elkaar al langer. René wenste hem zelfs het allerbeste toe in de toekomst.’

Omstreeks middernacht zou René het café hebben verlaten met een bevriend koppel, maar kwam weer alleen terug. Hierna bracht hij Femke met een aantal messteken in de borststreek om het leven.

De DJ van het café en een kennis hebben nog geprobeerd eerste hulp te verlenen aan Femke, maar dit mocht niet meer baten. De ex van Femke is aangehouden. 

Categorie: