vrijdag, 8. januari 2016 - 15:01 Update: 09-01-2016 11:39

Vrouw (81) in OLVG ziekenhuis overspoeld met kaarten en bloemen na Facebook oproep

Zieke vrouw (81) in OLVG overspoelt met leuke reacties na Facebook oproep buurman
Foto: Fred Schreuder / Facebook
Amsterdam

Na een oproep op Facebook, van ziekenhuispatiënt Fred Schreuder die begin dit jaar in het OLVG ziekenhuis kwam te liggen op een zaal naast een 81-jarige vrouw, is zijn 'buurvrouw' inmiddels overspoelt met kaarten, bloemen en cadeautjes.

Schreuder plaatste de oproep op 4 januari omdat hij enorm had te doen met zijn hoogbejaarde buurvrouw. 'Sinds enkele dagen lig ik in het OLVG oost in Amsterdam naast de 81-jarige Carolina Stoffels. Ondanks ongelofelijke tegenslagen blijft zij haar Amsterdamse humor behouden', schreef Schreuder.

Been- en hartoperatie

'Ze ligt na een zware beenoperatie met complicaties nu al 5 weken plat op een zware hartoperatie te wachten. Dit houdt in dat zij hier zeker nog 2 maanden ligt. Behalve een 87-jarige man die haar hoogstens 2 keer per weer kan bezoeken, en een gehandicapte zoon , heeft zij niemand ! Ze huilt als andere patiënten bezoek hebben gehad .... Ik huil voor haar !!!!!! Asjeblieft , doe iets voor haar ?????  Like en deel dit ?? Stuur haar een kaartje of een bloemetje ?', schreef Schreuder en plaatste het adres en kamernummer van de vrouw op Facebook.

Ruim 17.000 likes

De oproep werd inmiddels maar liefst meer dan 17.000 keer gedeeld en inmiddels blijven de kaarten, brieven, en bloemen binnenstromen voor de 81-jarige vrouw.

Omdat ook BlikopNieuws.nl dit fantastische idee van Fred Schreuder van harte steunt ook hier nogmaals haar (tijdelijke) adres:

OLVG Oost te Amsterdam
Oosterpark 9
Postadres 95500 
1090 HM Amsterdam
Carolina Stoffels 
5C verdieping , kamer 10

Categorie:
Provincie:
Tag(s):