donderdag, 28. januari 2016 - 14:27

Marco Borsato op Stöppelhaene in Raalte

Marco Borsato op Stöppelhaene in Raalte
Raalte

Donderdag 25 augustus staat Marco Borsato op Stöppelhaene in Raalte. De zanger maakte vandaag via zijn website en via sociale media bekend deze zomer op enkele festivals op te treden.

'Het is ieder jaar een uitdaging om een goede line-up neer te zetten, die anders is dan voorgaande jaren', aldus Stöppelhaenevoorzitter Paul Wittenhorst. 'Marco Borsato is een rasartiest met een enorme diversiteit aan liedjes. Het is misschien wel de grootste artiest van Nederland! Of je nu een liefhebber bent van Nederlandstalige muziek of niet, Borsato heeft voor veel mensen wel een nummer dat bijzonder aanspreekt. Toen afgelopen jaar tijdens Stöppelhaene de vraag kwam vanuit het management van Marco of we interesse zouden hebben in een optreden van Marco hoefden we er niet lang over na te denken.'

Marco Borsato is de eerste artiest die bekend gemaakt is voor het muziekprogramma op donderdagavond 25 augustus 2016 op ‘t Stöppelveld. De komende maanden worden er nog andere artiesten toegevoegd aan de line-up. 

Categorie:
Provincie: