donderdag, 5. mei 2016 - 10:31 Update: 05-05-2016 10:32

Dode en gewonde bij ongeluk in Zeeland

Dode en gewonde bij ongeluk in Zeeland
Foto: Archief FBF.nl
Kerkwerve

Kerkwerve - Woensdagavond is op de Heuvelsweg in Kerkwerve (​gemeente Schouwen-Duiveland) bij een verkeersongeval tussen twee personenauto's een man om het leven gekomen. Een vrouw raakte gewond.

De hulpverleningsdiensten kregen om 18.50 uur een melding van een ernstig ongeluk. Politie, brandweer en ambulancedienst gingen met spoed ter plaatse. Een 38-jarige bestuurder uit Kerkwerve overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. Een 20-jarige vrouw eveneens uit Kerkwerve was de bestuurster van de andere personenauto, die bij het ongeluk betrokken was. Ze werd met een ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Zij was aanspreekbaar.

Politieonderzoek

Agenten hebben een onderzoek ingesteld naar de oorzaak van het ongeval. Zo zijn enkele getuigen gehoord en is een sporenonderzoek uitgevoerd. Hieruit bleek dat de man over de Heuvelsweg reed in de richting van Kerkwerve. Ter hoogte van de Brasweg verloor hij de controle over de auto en kwam op de andere weghelft terecht. Hier reed de vrouw in de richting van Zierikzee. Zij kon de tegemoetkomende auto niet meer ontwijken. De auto van de man belandde in de sloot. Een bergingsbedrijf heeft de personenauto's na het politieonderzoek weggetakeld.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: