woensdag, 24. augustus 2016 - 14:04 Update: 24-08-2016 14:06

Notoire overlastgever gooit flesje urine naar agent

 Notoire overlastgever gooit flesje urine naar agent
Foto: Archief EHF
Vlissingen

Afgelopen nacht is een 53-jarige Vlissinger in zijn appartement aangehouden omdat hij aanhoudend geluidsoverlast veroorzaakte voor zijn directe omgeving. Dit meldt de politie woensdag.

Machtiging binnentreden

Agenten worden omstreeks 00.55 uur voor de tweede maal die nacht naar het appartement gestuurd. De bewoner maakt zoveel verbaal lawaai dat hij daarmee zijn buren uit de slaap houdt. Omdat deze weigert de agenten binnen te laten, wordt er intussen een machtiging tot binnentreden voorbereidt door de officier van dienst. 

Flesje urine

In afwachting van de toestemming blijven agenten in de buurt van het appartement staan. Als de overlastgever dit opmerkt opent deze een raam, roept beledigingen en gooit een flesje urine naar buiten. De inhoud ervan besmeurt één van de agenten indirect.

Overgedragen

Hierna is de maat vol. Er wordt besloten om de voordeur te forceren waarna de man, die rustig in een stoel zit te wachten, wordt aangehouden. Omdat de man bekend staat als een overlastgevend persoon is hij overgedragen aan een andere hulpverlenende instantie.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: