zaterdag, 3. juni 2017 - 20:22

Jonge vrouw aangevallen en mishandeld

Jonge vrouw aangevallen en mishandeld
Foto: SXC
's Gravenpolder

Afgelopen nacht is een 20-jarige vrouw op de Goesestraatweg nabij de kruising Kloetingseweg in 's Gravenpolder door een onbekende man van haar fiets getrokken en zwaar mishandeld.

De vrouw fietst omstreeks 02.20 uur alleen naar huis na een avondje stappen met vriendinnen. Op de Goesestraatweg ongeveer nabij de Kloetingseweg wordt zij ineens ingehaald door een onbekende man. Deze pakt haar vast en trekt haar van de fiets. De vrouw valt op de grond en haar belager slaat haar diverse malen keihard. Mogelijk doordat het slachtoffer zich blijft verweren en ook hard gilt, stopt de aanvaller ineens met zijn bezigheden.

Hulp gezocht

Hierna weet de vrouw te ontsnappen en heeft zij in paniek bij diverse woningen aangebeld en geroepen. Uiteindelijk is zij bij een woning binnengelaten en opgevangen door de bewoners.

Geen signalement

Opgeroepen agenten nemen de zeer geëmotioneerde vrouw onder hun hoede. Zij kon weinig vertellen over het signalement van de dader. Het gaat in ieder veval om een man op een fiets. Haar fiets en persoonlijke spullen heeft zij ter plekke achtergelaten. Deze zijn enige tijd later door een aantal jongens langs de weg gevonden. Met een politiehond is nog geprobeerd om een daderspoor te vinden. Dat is niet meer gelukt. Een arts van de huisartsenpost heeft medische zorg verleend.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: