zondag, 23. juli 2017 - 9:30 Update: 23-07-2017 18:45

Ruzie tussen ex en nieuwe vriend loopt uit op dodelijke steekpartij in Bergen op Zoom

Dode en zwaargewonde bij steekincident in Bergen op Zoom
Foto: Politie
Bergen op Zoom

In een woning aan de Paracelsuslaan in Bergen op Zoom is zondagmorgen een 46-jarige man uit Bergen op Zoom om het leven gekomen bij een steekincident.

Omstreeks 2.10 uur kregen de hulpdiensten de melding van de steekpartij waarbij twee personen gewond waren geraakt. Twee traumahelikopters, ambulancedienst en politie ging met spoed ter plaatse. Een van de gewonden overleed op de plaats van het incident. Een tweede man, een 44-jarige plaatsgenoot, is zwaargewond naar een ziekenhuis gebracht. Hier is hij door de politie aangehouden voor betrokkenheid bij de dood van de 46-jarige man. 

Onderzoek

De politie onderzoekt het steekincident. Zo worden getuigen gehoord en medewerkers van de afdeling forensische opsporing gaan een uitgebreid sporenonderzoek instellen. Hierbij is de woning en de onmiddellijke omgeving door agenten afgezet.

Vrouw en kinderen

Tijdens het nachtelijke incident waren verder nog in de woning de bewoonster en haar minderjarige kinderen aanwezig. Zij zijn door de politie opgevangen. De vrouw heeft op het politiebureau een verklaring afgelegd. Het drietal is elders ondergebracht.

Nieuwe vriend

Het 46-jarige slachtoffer zou de nieuwe vriend zijn van de vrouw en de 44-jarige haar ex-man met wie ze in scheiding ligt. Een ruzie tussen beide zou de toedracht zijn van het steekincident. 

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: