donderdag, 1. februari 2018 - 10:28 Update: 01-02-2018 10:29

Auto raakt te water, dronken bestuurder zwemt naar de kant

Auto raakt te water, dronken bestuurder zwemt naar de kant
Foto: fbf
Rilland

Een dronken 33-jarige man uit Sint Philipsland is afgelopen nacht omstreeks 01.30 uur met zijn auto op de Oesterdam te water geraakt. Het lukte hem uit zijn auto te komen en naar de kant te zwemmen. Bij een bedrijfspand heeft hij daarna een deur vernield en vervolgens binnen telefonisch alarm geslagen.

Het slachtoffer verklaarde dat hij met zijn auto in de berm en daarna te water geraakt was, omdat hij even afgeleid werd door zijn telefoon.  Hierna was hij uit de auto geklommen en naar de kant gezwommen.  Hij is daarna langs de weg gaan lopen. Hij kreeg het erg koud en liet bij een tuinderij om aandacht te trekken een alarm afgaan, daar werd echter niet op gereageerd. Uiteindelijk heeft hij met een kar een deur vernield. Uiteindelijk vond hij in het pand een telefoon waarmee hij 112 belde.  Hij bleek onder invloed van alcohol te zijn, een eerste indicatieve test gaf 490 ugl aan. Hij is in het ziekenhuis nagekeken, daar is ook bloed afgenomen om het alcoholgehalte definitief te bepalen. Zijn rijbewijs is ingevorderd.  De auto van de man wordt indien mogelijk vandaag geborgen.

-------------------------------------------------------------------------------

Al het nieuws van Blikopnieuws.nl op uw telefoon?  Download de handige app in de App store (ios) of de Play store (android)

Volg Blik op Nieuws op sociale media:  TwitterFacebook of Google+

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: