donderdag, 7. februari 2019 - 18:16 Update: 07-02-2019 18:21

Zoektocht naar verdachte steekincidenten Den Haag gaat door, opgepakte man geen verdachte meer

Zoektocht naar verdachte steekincidenten Den Haag gaat door, opgepakte man geen verdachte meer
Foto: Archief FBF.nl
Den Haag

Uit onderzoek is gebleken dat de eerder vandaag aangehouden verdachte niet betrokken is geweest bij de twee steekincidenten op woensdagavond 6 februari aan de Van Alkemadelaan en De Mildestraat.

 De 32-jarige man is direct in vrijheid gesteld. Het onderzoek naar de verdachte wordt onverminderd voortgezet.

Op woensdag 6 februari werd rond 19.15 uur een 17-jarige jongen op de Van Alkemadelaan in zijn arm gestoken toen hij een man aansprak die zijn fietsband probeerde lek te steken. Korte tijd later kwam er een melding dat er rond 19.00 uur in De Mildestraat een hardloper meerdere keren was gestoken. Beide slachtoffers moesten in het ziekenhuis aan hun verwondingen worden behandeld. Al snel bestond het vermoeden dat één man verantwoordelijk was voor beide steekincidenten. 

Extra surveillance 
Het onderzoeksteam neemt de zaak hoog op. Inmiddels is er extra surveillance door agenten rondom de locaties en is het rechercheteam uitgebreid.

Signalement verdachte
De verdachte is een blanke man van 28 à 29 jaar, met een stevig postuur en tussen de 1.85 en 1.90 meter lang. Hij droeg een zwarte jas en een driekwartsbroek met daaronder zwarte laarzen (kisten). Verder droeg hij een gebreide pet of muts met iets groens erin. Het betrof een alternativo type.