donderdag, 1. oktober 2020 - 8:11 Update: 01-10-2020 10:05

Jongen (17) doodgestoken in Rozenburg, dader spoorloos

politie-forensisch-tent-onderzoek
Rozenburg

Bij een steekincident in het Zuid-Hollandse Rozenburg is woensdagavond een 17-jarige jongen om het leven gekomen. Dit heeft de politie bekendgemaakt.

Traumahelikopter

Het steekincident gebeurde rond 21.20 uur bij een flat aan de Laan van Nieuw Blankenburg. Hulpdiensten, waaronder een Mobiel Medisch Team (MMT) per traumahelikopter, kwamen snel ter plaatse maar konden niet voorkomen dat het slachtoffer kwam te overlijden. 

Witte tent Forensische Opsporing

De politie heeft vervolgens een plaats delict gemaakt en is een Forensisch Onderzoek begonnen. Over het lichaam van de 17-jarige jongen is een witte tent geplaatst. Rond 23.50 uur liet de politie weten nog geen verdachte te hebben aangehouden maar dat de zoektocht naar hem door gaat. De politie vraagt getuigen om contact op te nemen.

Update 10.00 uur: Zoeking

Even voor 21.30 uur kwam de melding bij de politie binnen dat een jonge Rozenburger zwaar gewond was geraakt door messteken. Pogingen hem te reanimeren en een spoedoperatie konden niet voorkomen dat hij overleed. Direct werd de omgeving afgezet, werd sporenonderzoek verricht en startte een zoektocht naar een verdachte. Omstanders gaven informatie over een mogelijke verdachte. Dit wordt momenteel onderzocht en grondig uitgelopen. Met die reden is er ook een zoeking gedaan. Vooralsnog is niemand aangehouden.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: